کتابخانه مرکزی- دستورالعمل ها
.
حذف تصاویر و رنگها
| تاریخ ارسال: 1399/1/26 |
دستور العمل کشوری کوروناویروس جدید
راهنمای تدوین برنامه عملیاتی کورونا
اهنمای پیشگیری و کنترل ویروس کورونا در محیط کار
نکات مهم در تغذیه دوران نقاهت بیماری COVID-١٩
راهنمای پیشگیری و کنترل کووید ١٩ (کرونا ویروس): کارکنان اداری و خدماتی با حجم بالای ارباب رجوع
دستور العمل تغذیه و بهبود شیوه زندگی و راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر شایع در دوران فاصله گذاری اجتماعی و شیوع بیماری کرونا ویروس COVID-١٩
نشانی مطلب در وبگاه کتابخانه مرکزی:
http://goums.ac.ir/find-135.19735.51088.fa.html
برگشت به اصل مطلب