دستورالعمل ها : .
| تاریخ ارسال: 1399/1/26 |
- دستور العمل کشوری کوروناویروس جدید
- راهنمای تدوین برنامه عملیاتی کورونااهنمای پیشگیری و کنترل ویروس کورونا در محیط کار
- نکات مهم در تغذیه دوران نقاهت بیماری COVID-١٩
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید ١٩ (کرونا ویروس): کارکنان اداری و خدماتی با حجم بالای ارباب رجوع
- دستور العمل تغذیه و بهبود شیوه زندگی و راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر شایع در دوران فاصله گذاری اجتماعی و شیوع بیماری کرونا ویروس COVID-١٩
دفعات مشاهده: 536 بار | دفعات چاپ: 181 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر