دسته بندی موضوعی مطالب |
جستجوی پیشرفته |
تعداد کل مطالب: 106 |
تعداد کل بازدید های مطالب: 85,071 |
|
|
شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ -
جلسه کمیته راهبردی کتابخانه مرکزی و کتابخانه های تابعه
در دومین جلسه برگزار شده کمیته راهبردی کتابخانه مرکزی و کتابخانه های اقماری، با حضور مدیر اطلاع رسانی پزشکی و ریاست محترم کتابخانه مرکزی جناب آقای دکتر مسعود محمدی و کتابداران این دانشگاه در تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ابتدا جناب آقای دکتر محمدی نکاتی در خصوص اقدامات انجام شده در رابطه با برنامه راهبردی و عملیاتی بیمارستانها بیان نمودند ، سپس کارکنان گزارشی از اقدامات صورت گرفته و مشکلات و موانع و پیشنهاداتی در خصوص برنامه راهبردی ارایه نمودند و در آخر مدیر محترم اطلاع رسانی دانشگاه به تجزیه و تحلیل و ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع موانع مربوطه پرداختند.
|
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ -
دسترسی به نمای جدید بانک اطلاعاتی Web of Science
اطلاعیه: به اطلاع می رساند پیرو پیگیری های مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، دسترسی به مجموعهWOS در نمای جدید نیز برقرار می باشد. جهت استفاده و بهره برداری به وبسایت کتابخانه مرکزی به بخش Database مراجعه نمایید. همچنین برای دسترسی به JCR و ESI از قسمت بالای صفحه اصلی، سمت راست، گزینه Product استفاده نمایید.
|
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ -
دسترسی مجدد به بانک اطلاعاتی UptoDate
اطلاعیه: به اطلاع می رساند پیرو پیگیری های مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، دسترسی به پایگاه اطلاعاتی UptoDate مجددا برقرار گردید.
|

یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ -
.
عملکرد کتابخانه ها ۱۴۰۰( دریافت در قالب PDF)
تامین منابع علمی جهت استفاده آموزشی و تحقیقاتی:
تامین و دسترسی به ۵۴۴۰۸ نوع مدرک در کتابخانه های دانشگاه
تامین دسترسی به بیش از ۵۰،۰۰۰ عنوان مجله الکترونیک و حدود ۴۰،۰۰۰ عنوان کتاب الکترونیک شامل تمام مجلات، کتابها و بانکهای اطلاعاتی مورد اشتراک وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی کشور و نیز تمامی مجلات نمایه شده در بانکهای اطلاعاتی معتبر Web of Science، PubMed Scopus,
تامین ۳۶۰ عنوان کتاب جهت استفاده اساتید، محققان ودانشجویان در کتابخانه های تابعه، فقط در سال ۱۴۰۰ با اعتبار ۲۰۰میلیون تومان
گردش و میزان استفاده تعداد۷۹۰۳ عنوان منبع اطلاعاتی در کتابخانه های دانشگاه تا پایان سال۱۴۰۰
ورود اطلاعات و ویرایش تعداد ۲۱۷۸ عنوان منبع کتاب فارسی و لاتین، نشریات و پایان نامه( در نرم افزار آذرسا)
حضور در مرحله اول برنامه شناسایی و مستند سازی فرایندهای الویت بندی در حوزه های فنی تخصصی مشخص شده در دانشگاههای قطب یک کشوری و انتخاب فرایند به عنوان الگو در منطقه
به روز رسانی صفحه اختصاصی دسترسی به ۳۸ پایگاه اطلاعاتی،دستورالعمل ها و سامانه های مرتبط با کرونا ویروس
بارگزاری گزاره برگ ها و هایپر لینک ۶۰۰رفرنس در سامانه کووید
انطباق کلید واژه های ۴۵۶ پایان نامه بر اساس استاندارد Mesh
دانلود۱۲۹ تمام متن مقالات
تکمیل سامانه ارزشیابی و اعتبار بخشی کتابخانه ها و کتابداران علوم پزشکی کشور
وجین تعداد ۳۵۰منبع فرسوده وقدیمی از مجموعه با توجه به دستور العمل ارائه شده در آیین نامه کتابخانه مرکزی (وجین منابعی که ده سال از تاریخ انتشار آن گذشته باشد)
ورود اطلاعات و ویرایش تعداد۸۵۰ عنوان منبع(کتاب فارسی و لاتین، نشریات و پایان نامه) در نرم افزار آذرسا
برگزاری ۲۵کارگاه توانمند سازی به صورت وبینار
عضویت ۵۵۸ نفر در کتابخانه های دانشگاه
راه اندازی و تجهیز کتابخانه مرکز آموزشی درمانی آل جلیل آق قلا
تجهیز و نوسازی کتابخانه دانشکده دندانپزشکی
تقدیر از کتابداران و اهدا کنندگان کتاب همزمان با هفته کتاب
برگزاری ۶۲ آزمون آنلاین داخلی و کشوری در مرکز اطلاعات علمی الکترونیک کتابخانه مرکزی
بروز رسانی وبسایت کتابخانه مرکزی و اطلاع رسانی اخبار پایگاه اطلاعاتی و سایر موارد مرتبط
اجرای راهنمای گام دوم مبارزه با کووید- ۱۹ (کرونا ویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در کتابخانه ها
|
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ -
برگزاری نمایشگاه تازه های کتابخانه های دانشگاه
نمایشگاه تازه های کتاب ۱۴۰۰
کتابخانه مرکزی دانشگاه در راستای بروزرسانی مجموعه منابع جهت پاسخ به نیاز اطلاعاتی استفاده کنندگان اقدام به تهیه و خرید عناوین تخصصی نموده است و نمایشگاهی از منابع خریداری شده با ارائه ۳۱۷ عنوان منبع لاتین و فارسی، از مورخ ۱۲ لغایت ۲۰ بهمن ماه در طبقه همکف کتابخانه مرکزی دایر می باشد. بازدید از این نمایشگاه در روزهای کاری ساعت ۸ الی ۱۴ می باشد.
همچنین جهت اطلاع از فهرست منابع میتوانید از اینجا وارد شوید.
|
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ -
.
فهرست کتب خریداری شده فارسی در سال ۱۴۰۰
|
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ -
.
فهرست کتب خریداری شده لاتین در سال ۱۴۰۰
|
چهارشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۰ -
برگزاری جلسه کمیته راهبردی کتابخانه مرکزی و کتابخانه های تابعه
جلسه کمیته راهبردی کتابخانه مرکزی و کتابخانه های اقماری با حضور ریاست محترم کتابخانه مرکزی جناب آقای دکتر مسعود محمدی و کارشناسان اطلاع رسانی پزشکی و کتابداران این دانشگاه، به منظور هماهنگی بیشتر فعالیت های کتابخانه در جهت رسیدن به اهداف این مرکز، در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۶ برگزار گردید.
|
چهارشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۰ -
برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران
برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران
دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از روز ۳ بهمن ۱۴۰۰ از طریق پایگاه ketab.ir کار خود را آغاز کرده و تا ۱۰ بهمنماه ادامه دارد.
فرایند خرید از نمایشگاه مجازی کتاب
برای استفاده از نمایشگاه مجازی کتاب ابتدا ضمن مراجعه به سایت ketab.ir و کلیک برروی گزینه نمایشگاه مجازی کتاب وارد پورتال نمایشگاه شود و در ادامه ضمن ثبتنام حساب کاربری خود را فعال کنید و سپس با مراجعه به مرحله تکمیل اطلاعات و افزودن آدرس به صفحه اصلی بازگردید و از قسمت جستوجوی کتاب، محصولات مورد علاقه خود را انتخاب و با تکمیل سبد خرید، در صورت داشتن کد تخفیف آن را وارد و از طریق درگاههای بانکی هزینه خرید را پرداخت و فرایند خرید را تکمیل کنید.
|
سه شنبه ۲۸ دی ۱۴۰۰ -
اعمال جریمه دیرکرد کتاب
قابل توجه اعضای محترم کتابخانه های دانشگاه
به اطلاع می رساند جریمه دیرکرد کتب امانتی از اول بهمن ماه ۱۴۰۰ اعمال خواهد شد لذا نسبت به برگشت کتب خود در تاریخ مقرر دقت لازم را به عمل آورید.
|
سه شنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۰ -
تقدیر از کتابداران دانشگاه در هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار
تقدیر معاون تحقیقات و فناوری به مناسبت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار
دکتر محمد رضا هنرور معاون تحقیقات و فناوری، به مناسبت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار، طی بازدید از کتابخانه مرکزی از زحمات کتابداران و کارشناسان اطلاع رسانی پزشکی با اهدا شاخه گل تشکر نمودند. در این مراسم که با حضور مدیران اطلاع رسانی پزشکی، امور اداری و مالی برگزار گردید، آقای دکتر هنرور از کتابداران به عنوان اطلاع رسانان علوم پزشکی نام برده و مطالبی را پیرامون اهمیت وظایف کتابداران در دوران همه گیری پاندمی کرونا، به منظور تسهیل مطالعه دانشجویان و دسترسی به منابع علمی بیان نمودند.
|
سه شنبه ۶ مهر ۱۴۰۰ -
بازگشایی سالن مطالعه
به اطلاع اعضای محترم می رساند، ساعت کاری بخش های مختلف کتابخانه مرکزی دانشگاه از شنبه ۳ مهر تا اطلاع ثانوی به شرح ذیل می باشد:
بخش امانت و گردش منابع و سالن های مطالعه: شنبه تا چهارشنبه ساعت ۷:۳۰ الی ۱۴
مرکز اطلاعات علمی الکترونیک : از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۷:۳۰ الی ۱۴
استفاده از قرائت خانه کتابخانه با محدودیت همراه است.
لطفا با رعایت پروتکل های بهداشتی و به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در محیط کتابخانه:
فاصله گذاری اجتماعی را در سالن های مطالعه و مراجعات حضوری رعایت فرمایید.
|
سه شنبه ۶ مهر ۱۴۰۰ -
ثبت نام اولیه جهت عضویت در کتابخانه های دانشگاه
به اطلاع می رساند با توجه به اینکه ثبت نام اولیه جهت عضویت در کتابخانه های دانشگاه به صورت اینترنتی انجام می پذیرد. ضروریست قبل از ورود به سامانه ثبت نام، فایل اسکن شده عکس خود را تهیه نموده و پس از مطالعه کامل راهنما فرم اطلاعات خواسته شده را تکمیل و درخواست عضویت داده و سپس به صورت حضوری مراجعه نمایید.
آدرس نرم افزار جامع کتابخانه ای آذرسا جهت ثبت نام و عضویت
Azarsa.gouma.ac.ir
شایان ذکر است راهنمای ثبت نام و عضویت بر روی وبسایت کتابخانه مرکزی قسمت راهنماهای نرم افزار وجود دارد.
|
چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۰ -
.
گزارشات ۹۹
|

سه شنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۰ -
شاخص جدید Journal Citation Indicator
شرکت کلاریویت شاخص جدیدی ارائه داده به نام JCI یا journal citation indicator که میزان استنادات و مقالات نرمال شده مجلات را نشان میدهد. این شاخص برای همه نمایهنامههای هسته WoS ارائه میشود و ربطی به ایمپکت فاکتور یا JIF ندارد.
تاکید میشود ایمپکت فاکتور شاخصی است که تا به امروز تنها برای مجلات ایندکس شده در دو نمایه نامه science citation index expanded وsocial science citation index ارائه میشود.
شرکت کلاریویت هم اکنون نسخه جدید JCR در سال ۲۰۲۱ را منتشر کرده است. دادههای این گزارش و به روزرسانی آن حاوی دادههای استنادی سال ۲۰۲۰ است. در این نسخه جدید، دادههای مربوط به شاخص جدید JCI نیز معرفی شده است.
این شاخص با نرمالسازی نرخ متنوع انتشار و استناد در رشتههای مختلف، یک شاخص واحد در سطح ژورنال ارائه میدهد که میتواند به راحتی در بین رشتههای گوناگون تفسیر و مقایسه شود.
این شاخص جدید برای کلیه مجلات موجود در مجموعه هسته WoS از جمله آنهایی که فاقد شاخص ضریب تأثیر ژورنال یا JIF هستند، محاسبه میشود که در ژوئن ۲۰۲۱ در نسخه جدید JCR منتشر خواهد شد.
شاخص جدید معرفی شده این نیاز را برای ارزیابی ژورنال برآورده میکند، که با ارائه یک عدد نهایی، ویژگیهای خاص رشتههای مختلف و انتشارات آنها را در بر میگیرد. اگرچه محاسبات موجود در شاخص جدید پیچیده است و به قدرت محاسباتی قابل توجهی نیاز دارد، اما نتیجه نهایی این شاخص و کاربرد آن ساده است. شاخص مذکور یک مقدار واحد است که تفسیر و مقایسه آن را آسان میکند، مکمل شاخصهای فعلی در سطح ژورنال است و از استفاده درست و مسئولانه از شاخصهای علمسنجی حمایت میکند.
در حقیقت، این شاخص جدید یک معیار نرمال شده در سطح رشته از تأثیر استنادی را ارائه میکند که مقدار یک به این معنی است که در مجله ، مقالات منتشر شده تعدادی استناد برابر با میانگین تعداد استنادها را در آن گروه موضوعی دریافت کردهاند.
اطلاعات بیشتر در لینک زیر:
https://clarivate.com/webofsciencegroup/article/introducing-the-journal-citation-indicator-a-new-field-normalized-measurement-of-
journal-citation-impact
|
|
شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۰ -
تازه های ۹۹
فهرست کتب خریداری شده فارسی در سال ۹۹
|
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ -
برگزاری کارگاه تخصصی "جستجوی پیشرفته در بانک های اطلاعاتی"
کارگاه تخصصی "جستجوی پیشرفته در بانک های اطلاعاتی " با امتیاز پودمانی ویژه کتابداران و کارشناسان پژوهشی در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ ۱۰ و۱۱ خرداد ۱۴۰۰ راس ساعت ۹:۳۰ با تدریس دکتر مسعود محمدی به صورت مجازی برگزار گردید.
|
سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ -
افتتاح بخش فرهنگی کتابخانه مرکزی
افتتاح بخش فرهنگی کتابخانه مرکزی
همزمان با چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی بخش فرهنگی کتابخانه مرکزی افتتاح گردید و از اهداکنندگان مجموعه این بخش تقدیر به عمل آمد.
|
جمعه ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ -
نشست معاون پژوهشی دانشکده بهداشت با مدیر اطلاع رسانی پزشکی و تامین منابع دانشگاه و رییس کتابخانه مرکزی
نشست معاون پژوهشی دانشکده بهداشت با مدیر اطلاع رسانی پزشکی و تامین منابع دانشگاه و رییس کتابخانه مرکزی در خصوص بررسی منابع اطلاعاتی گروههای آموزشی آن دانشکده
در این نشست مدیر اطلاع رسانی پزشکی، تامین منابع آموزشی و پژوهشی مورد نیاز گروه های آموزشی را مهم ترین رسالت کتابخانه مرکزی عنوان نموده و فرمودند کتابخانه مرکزی به عنوان یکی از پشتوانه های مهم اطلاعاتی آموزش و پژوهش های دانشگاه، از اهمیت بسیاری برخوردار است و برای رشد و توسعه کمی و کیفی آن از سوی همه مسئولان تلاش می شود. در ادامه گزارشی در خصوص روند تامین منابع مورد نیاز گروههای آموزشی دانشکده بهداشت در ۵ سال اخیر ارئه نمودند و همچپنین بیان داشتند ارتقا کمی و کیفی مجموعه منابع، تعامل و همکاری بسیار زیاد اساتید ومدیران گروههای آموزشی را می طلبد.
در حاشیه این نشست معاون پژوهشی دانشکده بهداشت بازدیدی از منابع اطلاعاتی موجود گروه های آموزشی این دانشکده در کتابخانه مرکزی داشتند.
|
جمعه ۲۸ آذر ۱۳۹۹ -
راه اندازی سامانه جامع طرحهای تحقیقاتی علوم پزشکی کشور
«سامانه جامع طرحهای تحقیقاتی علوم پزشکی کشور» بهعنوان یکی از سامانههای نظام نوین اطلاعات پژوهش پزشکی ایران «نوپا» در آدرس https://rpis.research.ac.ir راهاندازی و همزمان با هفته پژوهش رونمایی شده است. این سامانه دربرگیرنده عناوین و اطلاعات بیش از ۲۰۰ هزار عنوان طرح تحقیقاتی و پایان نامه دانشگاههای علوم پزشکی است. در این سامانه از طریق جستجوی ساده و پیشرفته، میتوان اطلاعات طرحهای تحقیقاتی و پایاننامههای مصوب و خاتمهیافته دانشگاهها را بازیابی نمود. از این سامانه برای جلوگیری از تکرار پژوهشهای قبلی و بررسی عناوین تکراری و بهزودی برای مشابهتیابی عناوین و متن پروپوزالها و گزارش نهایی طرحهای تحقیقاتی و پایاننامهها استفاده خواهد شد. اطلاعات سامانه مذکور سحرگاه هر روز بروزرسانی میشود.
|

چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۹ -
تقدیر از کتابداران دانشگاه به مناسبت هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار
بازدید معاون محترم تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر هنرور و مدیران معاونت تحقیقات و فناوری از کتابخانه مرکزی دانشگاه به مناسبت هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار
در این دیدار صمیمانه، معاون محترم تحقیقات و فناوری و مدیران معاونت تحقیقات فناوری ضمن تبریک هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار، از همکاران مجموعه تقدیر به عمل آوردند. ایشان با یادآور شدن شرایط خطیر کنونی، تغییر نقش کتابداران و لزوم توجه به بسترهای الکترونیک را جهت تحقق نیازهای اطلاعاتی کتابخانه های دانشگاه را رویکردی اساسی بیان کردند. همچنین توانمندسازی کتابداران دانشگاه را در راستای تامین الکترونیک منابع و پاسخ به نیازهای جدید، ضروری دانستند. در این مراسم، مدیرمحترم تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر روشندل و مدیر محترم اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه اقای دکتر مسعود محمدی نیز ضمن تبریک روز کتابدار از زحمات همکاران کتابدار در ارتقای زیرساخت های پژوهشی دانشگاه تقدیر به عمل آوردند.
سرکار خانم دنکوب، مدیر امور اداری معاونت تحقیقات و فناوری نیز ضمن تبریک روز کتابدار، گزارشی از روند تقویت نیروی کارشناسی کتابخانه های دانشگاه ارائه کردند.
|

چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۹ -
.
ریاست کتابخانه مرکزی
دکتر مسعود محمدی
عضو هیات علمی گروه فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی پزشکی
پست الکترونیک: Mohammadigoums.ac.ir
شماره تماس: ۳۲۴۵۵۱۱۰-۰۱۷
Researcher ID- Google Scholar- Orcid
همکاران کتابخانه مرکزی
مریم بنی صفار
سمت: مدیر داخلی کتابخانه مرکزی
کارشناس ارشد مدیریت اطلاعات
پست الکترونیک: Banisafar.mgoums.ac.ir
شماره تماس: ۳۲۴۵۵۱۱۰-۰۱۷
۳۲۴۵۲۶۵۱-۰۱۷ داخلی ۲۱۲
publons- Orcid - Google Scholar
فهیمه شیخ ویسی
سمت: کارشناس خدمات فنی
کارشناس کتابداری
پست الکترونیک: Bookdar۱۳۶۱yahoo.com
شماره تماس: ۳۲۴۵۲۶۵۱-۰۱۷ داخلی ۲۱۳
زینب فرخی
سمت: کارشناس خدمات فنی
کارشناس کتابداری
پست الکترونیک: zey-farrokhigmail.com
شماره تماس: ۳۲۴۵۲۶۵۱-۰۱۷ داخلی ۲۱۳
آشوربردی نورگلدی
سمت: کارشناس بخش پایان نامه ها
کاردان کتابداری
پست الکترونیک: mam.nam۱۲۳yahoo.com
شماره تماس: ۳۲۴۵۲۶۵۱-۰۱۷ داخلی ۲۱۲
ندا ریاضی
سمت: کارشناس امانت و خدمات مرجع
کارشناس ارشد مدیریت نیروی انسانی
پست الکترونیک:Ne.riaziGmail.com
شماره تماس: ۳۲۴۵۲۶۵۱-۰۱۷ داخلی ۲۱۲
خدیجه لایق
سمت: کارشناس خدمات فنی و مرجع
کارشناس ارشد کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی
پست الکترونیک: Layegh.khGoums.ac.ir
شماره تماس: ۳۲۴۵۲۶۵۱-۰۱۷ داخلی ۲۱۲
|
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۹ -
.
مسعود محمدی
ریاست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و مدارک علمی
عضو هیات علمی گروه فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی پزشکی
پست الکترونیک: Mohammadigoums.ac.ir
شماره تماس:۳۲۴۵۵۱۱۰-۰۱۷
Researcher ID- Google Scholar- Orcid
|
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۹ -
برگزاری کارگاه
کارگاه جستجوی منابع الکترونیک
مدرس: جناب آقای مسعود محمدی
آخرین مهلت ثبت نام : ۱۳۹۷/۰۲/۱۸
زمان برگزاری :۱۳۹۷/۰۲/۱۸ مکان برگزاری:مرکز اطلاعات علمی الکترونیک کتابخانه مرکزی
ظرفیت:۱۵ نفر ثبت نام
|